Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mindenkinek legyen tyúkja!

Pontosabban nem is csak egy tyúkja, hanem akár egy teljes baromfiólnyi szárnyasa is. Mert a tyúk jó, abból lesz a tojásrántotta és a rántottcsirke, sőt, a tyúkhúsleves is. A városi tyúktartás valódi probléma manapság. Sokan vannak, akik egy fárasztó nap végén megérkezvén belvárosi vagy lakótelepi lakásukba, azzal szembesülnek, hogy az ott tartott baromfiak megint szerteszét kóboroltak a szobákban, vagy akár az egész emeleten. Ilyenkor a megvadult szárnyasok összeterelgetése mindig szegény tyúkgazdára vár. Sajnos mindez idáig nem volt kellően urbánus, ugyanakkor a tyúkok számára is elfogadhatóan trendi de mégis lakályos tyúkketrec a piacon.

Összkomfortos csirkeingatlanok

Emlékezzünk néhány perc fényképnézegetéssel mai posztunkra. Délelőtt tártunk elétek egy csodálatos, házilag készített, alaposan dokumentált csirkeólat. A cikkből kiderül, hogy nem csak a pipik de gazdájuk is kényelmesen tartózkodhat az építményben. Gondoltunk egy nagyot és körbenéztünk a a világban, hogy mi a helyzet a csirkeingatlan bizniszben. Egyáltalán nem biztos, hogy mindegyik fotón csirkeól látható, de képzeljétek azt, hogy mégis. Íme:

csirkeol_13.jpg

csirkeol_06.jpg

Műparaszt mobil csirkepanel

Mikor az ember családi házba költözik, óhatatlanul megragadja a vidéki élet bukolikus idillje és rögtön természetközeli terveket kovácsol. Nálam ez egy autentikus csirkeól képében realizálódott. A poszt dicsérete lesz a gipszkartonnak, mely olcsón és meglepően időjárás-állóan használható a szabadban is.

csirke 01 (1).jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek