Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem titkolt szándákunk mai posztunkkal, hogy kedvet csináljunk a multiszerszámokhoz, úgy általában. Gyártótól, márkától, előnyök vs. hátrányok kivesézésétől függetlenül. Egyszerűen jó, ha van multiszerszám az embernél. Ahogy az egyik gyártó egyik fejese egy interjúban elmondta: "egyszer legyen nálad egy hónapig multiszerszám, utána hagyd otthon. Egy héten belül hiányozni fog." Valahogy így szólt az okosság. Írtunk mi már ilyesmiről nem egyszer, de konkrét tapasztalatokat még nem osztottunk meg. A piacon szép számmal vannak jelen gyártók (Gerber, Leatherman, Victorinox), akik elvárható, vagy még annál is jobb minőségű multikat gyártanak. A kiválasztáskor sok szempontot vehetünk figyelembe: minőség, felszereltség, használhatóság, ár/érték arány, design. Furdancs úrnak elsősorban azért van olyan szerszáma, amilyen, mert ajándékba kapta. Másodsorban pedig azért, mert szerinte ez jól néz ki. Ennyit Mr. Furdancs jól átgondolt vásárlási szokásairól. Ezen a ponton átadjuk a szót a tulajdonosnak, meséljen ő, hogy miről is van szó.

Jómagam vagy húsz éve hallottam először a multiszerszámokról. Egy barátom akkor kezdte el forgalmazni itthon a Leatherman márkájú szerszámokat. Emlékszem, milyen lelkesen mesélt róluk, mi meg milyen bambán néztünk, hogy mi is ez a hülyeség. Aztán persze megtanultuk.

ST300_JAW_DETAIL.jpg

Elérkezett a nagy nap! Véget ért Leatherman nyereményjátékunk.

A nyertesek:

1. díj - Wave multiszerszám - Kocsis László
2. díj - Rebar multiszerszám - Kovács András
3. díj - Wingman multiszerszám - Virág Joe


Gratulálunk, használjátok egészséggel!

leath-banner.jpg

Elérkezett az idő, hogy szert tegyél egy Leatherman multiszerszámra. Mindössze annyit kell tenned, hogy lefotózod kedvenc szerszámod (pöcsös fotó nem ér). A képet küldd el a furdancsblog@gmail.com címre. A fotódat feltöltjük a Furdancs Blog Facebook-oldalára. Amelyik fotó tulajdonosa a legtöbb like-ot gyűjti össze, Leatherman multiszerszámot nyer. Sőt, az első három!

Nyeremények:

1. Wave multiszerszám
2. Rebar multiszerszám
3.
Wingman multiszerszám

Ünnepélyes eredményhirdetés: 2012.12.12.

leatherman jatek_j1.jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek