Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elérkezett a nagy nap, amikor bemutatjuk "Hangold újra" játékunk nyertes pályaműveit. Felhívásunkban arra buzdítottunk benneteket, hogy készítsetek hangszert, tényleg bármiből. Nemrég közzétettünk egy válogatást a beérkezett pályaművekből, a nyerteseket pedig most mutatjuk be. Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy nektek melyik tetszik a legjobban, a kommentekben megnyílhattok. A zsűrit nem ér anyázni! Akkor hát, kapaszkodjatok meg, lesznek csodák. Hogy fokozzuk az izgalmakat, a harmadik helyezettel kezdjük a sort.

hangold_ujra_logo.png

Nemrég zárult "Hangold újra" névre keresztelt játékunk, melynek során házilag fabrikált hangszerek elkészítésére buzdítottunk benneteket, melyekkel legalább egy egyszerű, felismerhető dallamot el lehet játszani. A pályázati határidő végének közeledtével felgyorsultak az események és a hajrában szép számmal érkeztek a házilag készített hangszerek. Következhetett a beérkezett pályaművek értékelése. Nehéz dolga volt a zsűrinek, hiszen egytől egyig remek hangszereket gyártottak a pályázók. Ma a legjobbak közül válogattunk, hamarosan pedig a nyerteseket is bemutatjuk egy külön megemlékezésben.

hangold_ujra_logo.png

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek