AJÁNLÓ
 
12:00
2012. 11. 21.
Az idei a negyedik karácsony a Furdancs Blog életében, együtt, veletek kedves olvasók. Részünkről...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2012. 11. 21.
Természetesen abból, hogy a Furdancs egy barkácsblog, nem következik az, hogy mi mindent csakis...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2012. 11. 21.
Akinek van gyermeke, az biztos találkozott már a jelenséggel, hogy a gyerekféle bizony előbb-utóbb...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2012. 11. 21.
Mint múlt pénteken már írtuk, közeledik a Furdancs blog második születésnapja. Ennek kapcsán...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2012. 11. 21.
Mai műtárgyunk egy igazán különleges kis szerszám. Gyerekkoromban még nem tudtam, hogy létezik...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minden háztartásban kell lennie legalább egy hangszernek. Én ezt simán törvénybe foglalnám, ha egyszer annyi agysejtemet veszíteném el, hogy a törvénykezés közelébe engednének.

A mai dolgozat első ránézésre bonyolultnak tűnik, de higgyétek el, hogy megfelelő előkészülettel, jó szerszámokkal kellemes órákat tölthetünk el. A végeredmény pedig garantáltan örömet okoz kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ez pedig a szivardoboz-gitár. Akár be is sétálhatnánk egy hangszerboltba és vehetnénk magunknak egy rendes gitárt, de akkor hol marad a kétkezi alkotás öröme? Ennek a gitárnak az egyik legfontosabb része, mint azt a neve is mutatja, a szivardoboz. Ez amolyan keménypapírból készült fedeles szivartároló doboz. Ilyet gyerekkoromban csak a dollárboltban láttam. Manapság varródobozként, külföldi aprópénz tárolóként üzemelnek néhány háztartásban. Ha mindent átkutattatok nagyapa régi cuccai között is, és nem találtatok egy ilyen dobozt sem, akkor még mindig ott az eBay, vagy a dohánybolt. 

Az ötletes kis hangszer elkészítéséről ITT találtok, egy fotókkal szépen kicicomázot leírást angolul. A végeredménynek pedig valahogy így kellene majd festenie. Jó szórakozást!

cigarboxguitar2.jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek